Serialul si cartea noastra preferata.

Serialul si cartea noastra preferata.

miercuri, 10 august 2011

The Nine Lives of Chloe King – 1×09 “Responsible”

“Responsible”. Un titlu mai potrivit pentru acest episod ar fi fost “Complicatii”,  dar merge si asa. Chiar daca nu stim daca va fi sau nu reinnoit cu episoade de iarna, “The nine lives of Chloe King” continua destul de bine, iar acest episod nu a facut abstractie de la actiune, aventura si romanta.

Pana acum, actiunea fiecarui episod se petrecea pe un singur plan – uman sau Mai – insa acum, producatorii au reusit o imbinare armonioasa. Scotandu-ne in evidenta cat de paraleli sunt unii adolescenti cand vine vorba de lumea reala si de pericolele ce pandesc la fiecare pas, in plan uman, Chloe are de-a face cu traficul uman.
Avansand in relatia cu Frank, Meredith considera ca este timpul pentru o cina de familie, cu cele doua fete si pentru a reusi sa se cunoasca toata lumea. Chiar daca momentul propus decurge destul de ciudat, Chloe, datorita abilitatilor sale reuseste sa se faca placuta si sa ii castige increderea Vanessei. Totul pare a fi bine, pana a doua zi, cand Frank arunca bomba: fiica sa a fugit de acasa cu un baiat. Chiar daca Meredith ii spune lui Chloe sa nu se implice, ca de obicei cand vine vorba de persoanele apropiate, blondina nu mai este rationala. Reusind in cele din urma sa o gaseasca pe Vanessa, impreuna cu Alek si cei doi prieteni ai sai umani, reusesc sa o salveze pe fugara ajunsa intr-un container plin cu fete pentru trafic uman.
Cum partea umana este rezolvata, urmeaza partea Mai. Ordinul s-a retras dupa moartea ultimului asasin trimis pe urmele Unificatoarei, insa nu au oprit si razbunarea pe care o pregatesc. Pentru a continua si a le reusi planul, au angajat un fotograf pentru a ii urmari pe toti cei care o protejeaza pe Chloe. Afland ce se intampla, Alek intra in alerta si incearca din rasputeri sa isi convinga iubita ca ceva nu este in regula si ca toti sunt in pericol. Totodata, Alek se mai lupta si cu gelozia sa, de cand Chloe a hotarat sa ramana amica cu Brian si sa il ajute sa descopere adevarul despre familia sa. Nestiind cum sa procedeze si cum sa o protejeze, decide in cele din urma sa vorbeasca cu Paul, pentru a-i cere cateva sfaturi. Moment amuzant si dominat de curiozitatea coreanului, Alek isi da seama ca nu trebuie sa incerce sa o schimbe pe Chloe ci doar sa o inteleaga, sa fie alaturi de ea si sa o sustina. Fapt dovedit in cautarea Vanessei si in salvarea acesteia. Scena de lupta cu Alek, Chloe si traficantii este memorabila pentru acest serial. J
Doua zile pline de aventuri trec rapid, iar la sfarsitul zilei, ca orice pisica, Chloe sta pe acoperis alaturi de iubitul sau, incercand sa se relaxeze si sa vada ce va urma in vietile lor. Ce urmeaza? Am aflat de la Alek ca mai exista si alte rase supranaturale, Simone nu i-a aratat toate pozele lui Rezza semn ca deja are un alt plan, Brian urmeaza sa isi intalneasca bunica “moarta”, familia umana si Mai a lui Chloe este in pericol, iar felinele sunt considerate vinovate pentru un mare rau ce l-au facut in descendenta Rezza. O surpriza neasteptata ar fi ca mama lui Brian sa nu fie tocmai moarta, iar Brian nu tocmai uman. Pana vom afla toate acestea in episodul urmator (care se anunta a fi nemaipomenit), pot spune ca ma bucur de relatia lui Chloe cu protectorul ei, mai ales ca Alek evolueaza de la episod la episod si se vede clar ca o iubeste – chiar daca si Brian tine la ea, micul Mai si-a asumat aproape in fiecare episod, riscuri nebune pentru a-i dovedi ce fel de om-felina este.
PS: Unul din momentele comice din acest episod, a fost cel cu trandafirii si cu ascunsul lui Alek de mama lui Chloe. Voi ce credeti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu